PR cikk beküldés

Ezen az oldalon beküldheted weboldalad vagy egy érdekes weboldal általad megfogalmazott bemutatását! Nagyon fontos, hogy betartsd a szabályainkat, mert ellenkező esetben feleslegesen dolgozol és minket is feleslegesen dolgoztatsz. A weboldalra ingyenesen kerülnek ki a cikkek, ezért cserébe csak annyit kérünk, hogy segítsd az oldal fejlődését amit egyszerű módon úgy tehetsz meg, hogy az oldalunkra is építesz egy linket.

Szabályok:

 • Szöveg írása:
  Mindenképp egyedileg írd meg a szöveget vagyis felejtsd el a másolást és ezt a cikket se másold más weboldalra, nem csak számunkra nagyon fontos, hogy máshol ne legyen megtalálható az a szöveges tartalom amit ide beküldesz hanem a te weboldaladnak is nagyon fontos. Ha ezt nem érted akkor bízd inkább a linképítést másra! Legalább 2000 karakteres cikket kell írnod amiben legyen formázás is vagyis ne csak egy nagy szöveghalmazt lásson a látogató, próbáld meg érdekessé tenni, kiemeléssel, felsorolással, idézőjellel és képekkel. Fontos, még, hogy illessz be pár száz karakter után bővebben tag-ot és csak ezután tedd be a hivatkozást. Ha szeretnéd ránk bízni a cikk megírását és elhelyezését akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, a cikk írás díja: 5000Ft/cikk
 • Képek:
  A legtöbb katalógus és PR cikk weboldalra képet nem is tudsz feltölteni, ez azért nagyon rossz, mert ha valahogyan szerez is a katalógus látogatót az azonnal elfogja hagyni az oldalt, mert egy fekete fehér szövegekkel teli oldal nem olyan csábító mint egy szép kialakítású képekkel tűzdelt weboldal! Fontos, hogy mindenképp fel kell töltened kiemelt képet aminek a mérete: 940×429 pixel kell, hogy legyen, sajnos ha nem értesz a képszerkesztéshez ennyire sem akkor nem fogjuk elfogadni a cikkedet.
 • Viszont link:
  Az oldalon ingyenesen jelenítheted meg a cikkedet, ezért cserébe csak annyit kérünk, hogy építs egy katalógus linket vagy egy hasonló pr cikkes linket az oldalunkra, nem a megszokott linket kérjük amit a legtöbb katalógus, hogy csak tedd ki valahova az egy kulcsszavas linkünket 100 másik link mellé, hanem írj egy minimum 300 karakteres bemutatást az oldalunkról amiben benne van a linkünk is, enélkül sajnos nem fogjuk megjeleníteni a cikkedet kivéve ha:
 • Viszont link nélküli regisztráció:
  Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz viszont linket szerezni az oldalunkra akkor is van rá esélyed, hogy kikerüljön a cikked. 2 cikket kell beküldened egyet a saját weboldaladról ami tartalmaz linket és egy olyan cikket ami nagyon érdekes és nem tartalmaz linket, ha ezt az opciót választod, érdemes elküldeni a cikk témáját először a kapcsolat menüben, hogy elfogadjuk-e vagy nem.
 • Nem fogadunk el weboldalakat:
  Szexuális tartalommal rendelkező oldalak, warez weboldalak, minőségtelen, fekete fehér, képek nélküli, gyári wp template, saját domain nélküli weboldalakat sem vagyunk hajlandóak elfogadni. Ha szeretnél biztos lenni benne, hogy elfogadjuk az oldalad mielőtt elkészíted a cikket írd meg a kapcsolat menüben.

Cikk beküldés:

Pr cikk beküldés